Benlloc - Castelló

Política de privadesa

La nostra adreça web és: https://malaerba.com

Quan acceptes la Política de Privadesa de Malærba ens dones el consentiment per contestar les teves comunicacions per correu electrònic, gestionar l’enviament de la nostra newsletter i gestionar les dades personals introduïdes a la web.

Amb la subscripció a la newsletter rebràs les darreres notícies sobre el projecte. La teva adreça de correu electrònic no s’utilitzarà per a cap altre fi. Prenem el compromís de fer un enviament racional de correus.

Pots sol·licitar la baixa del sistema en qualsevol moment a través de info@malaerba.com i en el termini màxim de 10 dies tindràs la baixa.

Et recordem els drets que t’ofereix el RGPD i que pots exercir enviant un correu a info@malaerba.com:

Accés: El dret d’accés és el dret de l’afectat a obtenir informació sobre si les seves dades de caràcter personal estan sent objecte de tractament, la finalitat d’aquest tractament en cas que es realitzi, així com la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes dels mateixos.

Rectificació: El dret de rectificació consisteix en que l’interessat pot sol·licitar que es modifiquin les seves dades si són inexactes o incomplertes.

Cancel·lació: És el dret de l’afectat a que es suprimeixin les dades que resultin ser inadequades o excessives i es troba estretament relacionat amb l’anomenat “dret a l’oblit”.

Oposició: És el dret de l’interessat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades personals o s’aturi el mateix en els supòsits que no sigui necessari el seu consentiment per al tractament, que es tracti de fitxers de prospecció comercial o que tinguin finalitat d’adoptar decisions referides a l’interessat i basades únicament en el tractament automatitzat de les teves dades.

Portabilitat i no limitació del tractament: Aquest dret consisteix en què pots demanar les teves dades en un format estructura escrits en PDF, CSV, d’ús comú i lectura mecànica, sempre que sigui tècnicament possible satisfer la teva petició.

Dret a l’oblit: En cas que les teves dades s’exposin a les nostres xarxes socials pots demanar que eliminem en la mesura que ho permetin les plataformes, de la mateixa manera que els comentaris al blog de notícies.

 

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (vídeos de YouTube per exemple). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

 

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

 

On enviem les vostres dades

No enviem cap de les vostres dades a cap tercer.