Benlloc - Castelló

La riquesa d’un territori habita en la seua història, la seua gent i la seua terra. En Malaerba produïm aliments de secà acompanyant les terres ermes en el seu camí de regeneració. Recuperem bancals oblidats i varietats autòctones i ho fem respectant al màxim l’arbre, el seu entorn i el ritme de la natura.

Practiquem l’agricultura regenerativa amb l’actitud d’aprenents d’un dels oficis més antics de la humanitat i ho fem des de Benlloc, amb admiració pels que ens han precedit i amb la rebel·lia de qui vol construir un demà innovador i més just.

Malaerba

Agitació rural al ritme de la natura

Agricultura regenerativa

Practiquem una agricultura on es respecten i fomenten els ecosistemes animals i vegetals que amb la seua interacció mantenen un equilibri sostenible, enriquint la terra i regenerant-la. La nostra tasca és només acompanyar la terra a que siga ella mateixa i s’expresse tal com és.

Regenerativa vol dir tornar a donar vida a allò que s’ha degenerat i entre els principis d’aquest tipus d’agricultura destaquem: no llaurar la terra; aportar nutrients amb la part de la poda que en lloc de cremar-se es tritura i afegir fem d’animals que pasten. Així la terra mai es queda desèrtica, ni despullada.

Per a nosaltres no existeixen les males herbes. Ens aliem amb aquestes plantes perque creen una cobertura vegetal que ajuda a mantindré la humitat, l’aigua de les pluges i la matèria orgànica, conservant l’estructura del sòl i contribuint a l’absorció de C02.

D’aquesta manera és com cultivem oliveres, garroferes i ametllers de varietats històriques del nostre territori.

Articles recents

Bienvenido a WordPress. Esta es tu primera entrada. Edítala o bórrala, ¡luego empieza a escribir! Bienvenido a WordPress. Esta es tu primera entrada. Edítala o bórrala, ¡luego empieza a escribir!